Teho-osasto dvd:t suomitekstein

Teho-osasto dvd:t julkaistaan nyt suomi-teksteillä varustettuina.

Teho-osasto - Kausi 1 dvd ilmestyy 21.4.2011.

Sairaalamaailmaan sijoittuva menestyssarja Teho-osasto oli George Clooneyn läpimurto.

Chicagon County General Hospital -sairaalaan sijoittuva, moninkertainen Emmy®-voittaja Teho-osasto muistuttaa paljon aikaisemmin esitettyä Hill Street Blues -sarjaa. Tämän sarjan tavoin Teho-osastossa on useita vahvoja hahmoja, joiden yksityiselämä on usein sekasorrossa sairaalaympäristön tavoin. Sarja on sulava ja nopeatempoinen yhdistelmä komediaa, juonittelua ja tragediaa. Teho-osastoa voidaan pitää myös West Wing -sarjan edeltäjänä. Sarjan hahmoilla on ihailtava kyky pitää kaaosmaisen elämänsä kaikki langat käsissään ja selviytyä lukemattomista vastaan tulevista ongelmista. Teho-osastossa kaaosta aiheuttavat huumeriippuvaiset, väkivaltaiset, lasiovien läpi kompuroivat potilaat, kostonhimoiset kollegat ja johtava lääkäri, joka vaatii kirurgeja operoimaan sairaan koiransa.

Ensimmäinen tuotantokausi muistetaan George Clooneyn esittämästä sooloiluun taipuvaisesta mutta miellyttävästä Rossista. Sarjassa on esiintynyt useita vierailevia tähtiä, kuten Sally Field ja Ewan McGregor, ja sairaalan henkilökunta on vaihtunut tuotantokaudesta toiseen. Sarjan kantavana hahmona on Mark Greene (Anthony Edwards), jonka omistautuminen työlleen on saanut hänet kieltäytymään yksityisen sektorin houkuttelevista työtarjouksista. Greene on kunnollisuuden, epäitsekkyyden ja henkisen vakauden malliesimerkki. Greenen isän kuolemaa käsittelevät jaksot olivat sarjan liikuttavimpia Teho-osaston yleiseen teemaan, kuolevaisuuden hyväksymiseen, liittyen.

Kahdeksan levyn kokoelma sisältää Teho-osaston ensimmäisen tuotantokauden kaikki jaksot, ja sen kokonaiskesto on 19 tuntia. Special features: Behind the Curtains · On the Cutting Edge: Medical Realism on ER · Post Operative Procedures: Post Production in the ER · Additional Scenes · Outtakes (no subtitles on the special features)

Tilaa Teho-osasto - Kausi 1 dvd tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti