Maura Tierneyllä kasvain

Teho-osastosta tuttu Maura Tierney joutuu leikkaukseen, jossa hänen rinnastaan poistetaan kasvain. Näyttelijä ei tiedä vielä, onko kyse rintasyövästä vai hyvänlaatuisesta kasvaimesta.

- Olen löytänyt rinnastani kasvaimen, joka vaatii leikkausta. En tiedä tarkkaa diagnoosia enkä hoidon kulkua ennen tuota leikkausta. Lääkärini ovat vakuuttaneet minulle, että tämä on hoidettavissa, Maura tiedotti People-lehden mukaan maanantaina.

- Olen optimistinen lopputuloksen suhteen ja haluan kiittää kaikkia, jotka ovat lähettäneet positiivisia ajatuksia ja tukea. Odotan innolla pääseväni pian takaisin töihin.

Tv-kanava NBC ilmoitti aiemmin, että tulevan Parenthood-sarjan kuvauksia lykätään Maura Tierneyn terveydentilan tutkimisen vuoksi. Sarja perustuu 1989 ilmestyneeseen, Ron Howardin ohjaamaan Perhe on paras -elokuvaan, ja Mauran ohella pääosissa nähdään Peter Krause, Erika Christensen ja Dax Shepard.

44-vuotias Maura Tierney näytteli hiljan päättyneessä suositussa sairaalasarjassa hoitajana aloittanutta ja myöhemmin lääkäriksi opiskellutta Abby Lockhartia. Hän on näytellyt myös useissa elokuvissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti