15. kauden jaksokuvaukset

Osta Teho-osaston 15. eli viimeinen kausi dvd:llä klikkaamalla tästä - mistään et saa halvemmalla!


15.1 Life After Death - Elämä kuoleman jälkeen
Esityspäivä Suomessa: 15.1.2009 (USA 25.9.08)
Abby satutti kätensä viime kauden päätösjaksossa mutta on muuten kunnossa. Prattia hoidetaan ja hänen tilansa huononee. Pratt kuolee.

15.2 Another Thursday at County - Sairaalan arkea
Esityspäivä Suomessa: 22.1.09 (USA 9.10.08)
Poli saa uuden pomon tohtori Cate Banfieldin, jota esittää Angela Basset. Neljä uutta amanuenssia aloittaa polilla, väsynyt Morris esittelee heille polin. Neela jättää jollekin viestin puhelimeen ja sanoo olevansa sekaisin, Prattin hautajaisohjelma on Gallantin kuvien vieressä. Crenshaw huomaa että Morris on vieläkin sekasin Prattin kuolemasta. Gates ja amanuenssit altistuvat myrkylle. Neela haluaa Anspaugh'n estävän Dubenkon lähdön. Alex on palannut kotiin Samin luokse.

15.3 The Book of Abby - Abbyn kirja
Esityspäivä Suomessa: 29.1.09 (USA 16.10.08)
Vieraileva tähti: Goran Visnjic (Luka)
Maura Tierneyn (Abby) viimeinen jakso sarjassa. Abby tekee viimeistä työvuoroaan Countyssä. Abby hoitaa rabbia joka vihki hänet ja Lukan. Abby sanoo lähtevänsä Countystä perheensä takia. "Minulla on aviomies ja pieni poika ja... me tarvitsemme uuden alun." Sam on tehnyt virheen ja joutuu kurinpitolautakunnan eteen. Abby puolustaa Samia ja Sam saa vain yhden viikon erotuksen ilman palkkaa. Ilman Abbyä hän olisi saanut jotain pahempaa. Abby saa katolla olevan itsemurhakandidaatin luopumaan hyppyaikeistaan. Dubenko on lopettanut työnsä Countyssä mutta on tullut takaisin. Morris miettii Prattin viimeisiä sanoja - "Älä mokaa, Morris."

15.4 Parental Guidance - Lapsia ja vanhempia
Esityspäivä Suomessa: 5.2.09 (USA 23.10.08)
Neela chattailee ja soittelee Rayn kanssa. Banfield mukiloi ryöstäjänsä, joka päätyy polille hoitoon. Gates on kauhuissaan Sarahin kielilävistyksestä. Brenner pyytää Neelaa treffeille, Neela suostuu.

15.5 Haunted - Kummituksia
Esityspäivä Suomessa: 12.2.09 (USA 30.10.08)
Vieraileva tähti: Shane West (Ray)
Halloween-jakso. Ray juttelee polilla Neelan ja Brennerin kanssa. Ray kertoo heille harjoittavansa nyt lääkärin tointa Baton Rougessa. Brennerin lähdettyä Ray sanoo Neelalle Brennerin vaikuttavan paskiaiselta. Neela ehdottaa kahville menoa, mutta Rayn mielestä kuntoilu on parempi vaihtoehto matkustamisen jälkeen. Neelalla on ensin potilas hoidettavana, ja Ray lähtee hänen kanssaan yläkertaan. Siellä Neelaa kehutaan ja hän auttaa potilasta. Ray hymyilee Neelalle, hän on ylpeä Neelasta.

Myöhemmin Ray ja Neela menevät lenkille järven rannalle. Rayllä on tavallisten "kävelyjalkojen" lisäksi juoksemiseen tarkoitetut erikoisproteesit. Ray ehdottaa neljän mailin juoksua akvaariolle, ja Neela sanoo että häviäjä joutuu tarjoaaman illallisen. Ray lähtee juoksemaan - hän on "urheilullinen ja nopea". Neela hymyilee ja yrittää saada Rayn kiinni, ja he juoksevat auringonlaskuun.

Ray on Chicagossa kokouksen takia joka on aamulla. Ray kertoo Neelalle käyttäytyneensä itsetuhoisesti onnettomuutensa jälkeen. Illan lopuksi hän on valmis menemään hotellilleen. Neela sanoo että Ray voi yöpyä hänen luonaan, mutta Ray sanoo että hänellä on kaikki hyvin nyt ja niin Neelallakin näyttää olevan, joten hän menee hotellilleen. He halaavat. Ray ottaa Neelan kasvot käsiensä väliin, suutelee häntä ja lähtee. Neela ei halunnut sen päättyvän näin. Neela hymyilee ja vilkuttaa Raylle ajatellen menetettyjä mahdollisuuksia.

15.6 Oh, Brother! - Voi veljet
Esityspäivä Suomessa: 19.2.09 (USA 6.11.08)
Samin asunto on remontissa vesiputkien hajottua mutta Sam ei halua majoittua Gatesin luokse. Prattin velipuoli Chaz on kandi ja muiden mielestä Morris antaa hänelle erikoishuomiota. Chaz kertoo tavanneensa Betinan ja yhdessä he loivat Prattin nimeä kantavan after-school ohjelman. Chaz tekee monia virheitä mutta Morris rohkaisee häntä. Kaksi Brennerin australialaista ystävää on vieraisilla. He ja Neela päätyvät Ikesille. Brenner pyytää anteeksi keskeytettyään Rayn ja Neelan viime viikolla, mutta Neela väittää että Ray on vain vanha ystävä. Porukka humaltuu ja Neela voittaa tikkakisan.

15.7 Heal Thyself - Pidä huolta itsestäsi
Esityspäivä Suomessa: 26.2.09 (USA 13.11.08)
Jaksossa on takaumia jossa nähdään entisiä Tehis-näyttelijöitä. Jaksossa vierailevat Anthony Edwards (Mark Greene), Laura Innes (Kerry Weaver), Paul McCrane (Robert Romano) sekä Abraham Benrubi (Jerry). Hukuksiin joutuneen pikkutytön hoitaminen saa Banfieldin muistelemaan oman poikansa äkillistä kuolemaa leukemiaan.

15.8 Age of Innocence - Viattomuuden aika
Esityspäivä Suomessa: 5.3.09 (USA 20.11.08)
Neela saa hoitovirhesyytteen. Brenner avautuu Morrisille.

15.9 Let It Snow - Lunta tupaan
Esityspäivä Suomessa: 12.3.09 (USA 4.12.08)
Chicagossa on lumimyrsky minkä vuoksi joidenkin täytyy tehdä tuplavuoroja. Banfield ja Morris ovat konferenssissa Kansas Cityssä ja jumissa baarissa, eivätkä voi lentää takaisin Chicagoon. Morris laulaa baarissa "Let It Snow", ja myöhemmin liian monen drinkin jälkeen Banfield laulaa "I Love Rock and Roll". Neela todistaa oikeudenkäynnissä ja puhuu liikaa, asianajajansa neuvon vastaisesti. Chaz auttaa hoitamaan auto-onnettomuudessa ollutta tyttöä joka kuolee, ja hänen täytyy kertoa uutinen tytön pikkuveljelle. Chaz ei pysty tekemään sitä ja pyytää Brennerin apua. Gates antoi Alexille ja Sarahille luvan mennä bileisiin. Tuloksena on auto-onnettomuus ja Alex kuolemankielissä polilla.

15.10 The High Holiday - Juhlista jaloin
Esityspäivä Suomessa: 19.3.09 (USA 11.12.08)
Jerry palaa polille. Joulun lähestyessä Morris haluaa päästä eroon kuolleen isänsä jäämistöstä. Alex pääsee pois hengityskoneesta.

15.11 Separation Anxiety - Eron vaikeus
Esityspäivä Suomessa: 26.3.09 (USA 8.1.09)
Banfield tekee negatiivisen raskaustestin. Myöhemmin hän saa tietää että mahdollisuudet saada biologinen lapsi ovat todella heikot. Alex pääsee pois sairaalasta. Gatesin ja Samin välillä on edelleen jännitettä. 13-vuotias potilas sekoittaa Neelan rakkauselämää laittamalla tekstiviestejä Raylle ja Brennerille.

15.12 Dream Runner - Unijuoksija
Esityspäivä Suomessa: 2.4.09 (USA 15.1.09)
Vieraileva tähti: Alex Kingston (Elizabeth Corday)
Neela elää saman päivän yhä uudelleen unissaan tehden erilaisia päätöksiä pelastaakseen kahden potilaansa hengen. Hän käy myös jatkuvia puhelinkeskusteluja Rayn kanssa.

15.13 Love Is a Battlefield - Rakastamisen vaikeus
Esityspäivä Suomessa: 9.4.09 (USA 22.1.09)
Gates ei pysty unohtamaan tunteitaan Samia kohtaan. Neela on hermostunut kun Brenner (David Lyons) palaa Australiasta.

15.14 A Long, Strange Trip - Pitkän matkan kulkija
Esityspäivä Suomessa: 16.4.09 (USA 5.2.09)
Vieraileva tähti: William H. Macy (Morgenstern)
Gates ja Morris hoitavat vanhaa miestä joka tulee polille pahoinpitelyn jälkeen. Hoitaessaan äitiä jolla luullaan olevan pitkälle edennyt syöpä Brenner (David Lyons) saa järkyttävän diagnoosin toiselta potilaalta. Sam saa yllätysvieraaksi siskonsa (vieraileva tähti Shannon Woodward). Tohtori Morgenstern (vieraileva tähti William H. Macy) päättää vierailla Countyssä saatuaan tietää että vanha opettaja on vakavasti sairas.

15.15 The Family Man - Perheellinen mies
Esityspäivä Suomessa: 23.4.09 (USA 12.2.09)
Jakson ohjaaja: Eriq La Salle
Äiti loukkaantuu pahoin auto-onnettomuudessa ambulanssisisäänkäynnin luona. Brenner yrittää löytää perheenjäsenen joka pitäisi huolta nuoresta tyttärestä. Morris turhautuu kun 78-vuotias mies tulee polille mutta vakuutusyhtiö ei suostu maksamaan hoidon kuluja. Neela järkyttää Brennerin kertomalla saaneensa tarjouksen North Carolinasta.

15.16 The Beginning of the End - Lopun alkua
Esityspäivä Suomessa: 30.4.09 (USA 19.2.09)
Jaksossa vierailee Noah Wyle (Carter)
Polilla on ystävänpäivä ja Neela tuntuu olevan tohtori Brennerin (David Lyons) lumouksen alla. Gates hoitaa outoa sienimetsästäjää joka tulee polille hääpäivänään kärsien hengitysongelmista. Banfield (Angela Bassett) ei suostu luopumaan vauvahaaveistaan mutta hänellä on vaikeuksia vakuuttaa miehensä (vieraileva tähti Courtney B. Vance) suunnitelmastaan. Neela antaa pikkutytölle hienoja uutisia tämän äidin sydänsiirtoleikkauksesta mutta on pettynyt kun vakava virhe tehdään. Neela saa lähetyksen Rayltä. Tohtori Carter tekee yllätyspaluun polille. Hän tapaa vanhoja tuttuja ja sopii työvuoroista Banfieldin kanssa. Jakson lopuksi Carter on dialyysissä.

15.17 T-Minus 6 - Mies ei valita
Esityspäivä Suomessa: 7.5.09 (USA 26.2.09)
Vieraileva tähti: Noah Wyle
Turhauduttuaan keinohedelmöitykseen tohtori Banfield ja hänen aviomiehensä päättävät yrittää adoptiota täyttääkseen unelmansa perheestä. Carter yrittää sopeutua Countyssä työskentelemiseen mutta hänellä on vaikeuksia uusien toimintatapojen ja teknologian kanssa. Sam on järkyttynyt kun hänen äitinsä (vieraileva tähti Amy Madigan) tuodaan polille. Carter kertoo Banfieldille menettäneensä toisen munuaisensa kun häntä aikoinaan puukotettiin polilla (ISO VIRHE sarjan tekijöiltä! Benton ja Anspaugh onnistuivat pelastamaan Carterin munuaisen!) ja toinen kärsi sairauden takia Afrikassa, niinpä Carter tarvitsee nyt uuden munuaisen.

15.18 What We Do - Mitä me teemme
Esityspäivä Suomessa: 14.5.09 (USA 5.3.09)
Vieraileva tähti: Noah Wyle
Kameraryhmä haastattelee henkilökuntaa County Generalissa dokumenttia varten. Morrisin poliisityttöystävää ammutaan työssään ja hänet kiidätetään polille. Neela saa tietää Brennerin salaisuuden Morrisilta. Neela ja Brenner eroavat. Sam yrittää tulla toimeen äitinsä kanssa. Carterin tila huononee.

15.19 Old Times - Entiseen tapaan
Esityspäivä Suomessa: 21.5.09 (USA 12.3.09)
Vierailevat tähdet: Noah Wyle, Eriq La Salle (Benton), George Clooney, Julianna Margulies, Susan Sarandon
Neela ja Sam ovat järkyttyneitä kun he saapuvat takaisin lentokentälle siirtoelimien kanssa ja huomaavat koneen jo lähteneen. Carter saa yllätysvieraan (vieraileva tähti Eriq La Salle) odottaessaan munuaissiirrännäistään. Banfield ystävystyy polille hylätyn lapsen kanssa.

15.20 Shifting Equilibrium - Neelan läksiäiset
Esityspäivä Suomessa: 28.5.09 (USA 19.3.09)
Vierailevat tähdet: Shane West, Maura Tierney
Neela lopettaa työt Countyssä ja matkaa uuteen asuinpaikkaansa Baton Rougeen - Rayn luokse.

15.21 I Feel Good - Hyvin menee
Esityspäivä Suomessa: 4.6.09 (USA 26.3.09)
Jaksossa mukana myös: Parminder Nagra, Shane West
Morris on vapaaehtoisena sydänsairaiden lasten leirillä.

15.22 And in the End... - Loppua kohti
Esityspäivä Suomessa: 11.6.09 (USA 2.4.09)
SARJAN PÄÄTÖSJAKSO.
Vierailevat tähdet: Noah Wyle, Alex Kingston, Hallee Hirsh (Rachel Greene), Eriq La Salle, Sherry Stringfield, Laura Innes, Thandie Newton
 

Joshua Carter Center avataan. Mark Greenen tytär Rachel tulee Countyyn lääkisopiskelijana. Sam saa syntymäpäivälahjaksi Alexilta ja Tonylta auton.

Osta Teho-osaston 15. eli viimeinen kausi dvd:llä klikkaamalla tästä - mistään et saa halvemmalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti