6. kausi: All in the Family




Jakso 6.14: All in the Family

Kerry on tulossa töihin kun Cleo on lähdössä vähäksi aikaa asioille. Polilla juhlitaan äänekkäästi. Kerry sanoo että juhliminen saa jatkua vielä viisi minuuttia, mutta sitten se on lopetettava. Kerry menee lepohuoneeseen ja kuulee Abbyn puhuvan puhelimessa myöhässä olevasta maksustaan. Carolin työvuoro on ohi ja hän on lähdössä. Kerry kävelee levysoittimen luokse ja laittaa musiikin pois päältä. Kerry haluaa tietää miksi yksi potilas on yhä taululla. Kerry käskee etsimään Carterin. Luka kertoo Kerrylle polilla olleista potilaista ja Kerry menee katsomaan lemmenjumalaksi pukeutuneen potilaan röntgenkuvaa. Tohtori Deraad kysyy Kerryltä missä Paul Sobricki on. Hänet on kutsuttu alas psyko-konsultoimaan. Kerry ei tiedä. Kukaan ei tunnu tietävän miltä Paul näyttää. Kerry kävelee valokaapin luokse katsoakseen röntgenkuvaa, mutta kaappi on epäkunnossa, joten hän kävelee seuraavan luokse. Kerry näkee verisen jalanjäljen tutkimushuoneen edessä ja avaa oven. Kerry peittää suunsa ja huutaa. Alkutekstit.

Mark Greene ja Elizabeth Corday ovat yhä ravintolassa vanhempiensa kanssa. Mark ja Elizabeth laulavat. Molempien hakulaitteet piippaavat. Luka, Abby ja Chen hoitavat Carteria, Kerry ja Malucci Lucyä. Lucy on saanut puukoniskun mm. kurkkuunsa. Kerry huutaa: "Ihmiset vain juhlivat samalla kun nämä kaksi ovat vuotamassa kuiviin!" Kukaan ei tiedä missä Paul Sobricki on. Benton juoksee alas portaita polille ja ryntää suoraan katsomaan Carteria. Benton on ainoa vapaa kirurgi sairaalassa kunnes Elizabeth saapuu. Abby menee etsimään tarpeellisia tarvikkeita kun veitsi tippuu kaapin päältä alas lattialle. Se on veitsi joka oli hävinnyt lepohuoneesta (aikaisemmin Lucy löysi Paulin lepohuoneesta, Paul puhui juhlista). Carter tulee tajuihinsa ja sanoo: "Minun selkäni... Lucy?" Carter katsoo viereiseen huoneeseen ja näkee Lucyn.

Peterin täytyy stabiloida Carterin tila, hänen virtsakatetristaan tulee kirkasta verta. Bentonin täytyy myös tehdä trakeostomia Lucylle. Lucyn sydän pysähtyy. Kerryn täytyy avata Lucyn rintakehä sahalla. He saavat Lucyn sydämen lyömään taas. Mark ja Elizabeth saapuvat, Elizabeth menee Lucyn mukana ylös leikkaussaliin. Kerry menee ulos sairaalasta ja oksentaa.

Romano ja Anspaugh ovat peseytymässä leikkausta varten täyden hiljaisuuden vallitessa. Ennen leikkausta Carter sanoo Bentonille olevansa iloinen että tämä leikkaa hänet. Benton leikkaa Carterin, joka melkein menettää munuaisensa, mutta Benton onnistuu pelastamaan sen. Carter saa myös avannepussin. Kerry kysyy Lukalta ja Markilta kuinka he antoivat tämän tapahtua? Samantha Sobricki tulee polille etsien Lucyä; Lucy oli jättänyt hänelle viestin puhelinvastaajaan hänen miehestään. Luka vie Samanthan sivummalle ja kertoo mitä tapahtui. Samantha ei usko sitä ja haluaa nähdä miehensä, mutta Paul on yhä kateissa. Cleo tulee takaisin asioiltaan ja ihmettelee mitä on tapahtunut, Mark kertoo hänelle. Polille tuodaan mies jota auto oli tönäissyt hänen juostessaan alastomana kadulla. Mies on Paul Sobricki. Hän on sekaisin ja erittäin vihainen. Kerry ei pysty hoitamaan Paulia ja pyytää Markia apuun. Paul huutaa: "Älkää viiltäkö minua!"

Lucy herää leikkauksensa jälkeen. Elizabeth kertoo hänelle että heidän täytyi poistaa hänen pernansa ja laittaa hänelle hengitysputki trakeostomian kautta. Myös Lucyn maksa oli vahingoittunut. Elizabeth kertoo Lucylle ettei tämä voi puhua, mutta voi kuiskata. Lucy kuiskaa: "Kiitos." Lucyn silmät alkavat viestittää kipua. Elizabeth epäilee että syynä on keuhkoveritulppa. Kun Lucyä kärrätään takaisin leikkaussaliin Romano ja Elizabeth keskustelevat vaihtoehdoista.

Alakerrassa Paulilla on kokoonmennyt keuhko ja mustelmia. Paul puhuu tohtori Deraadin kanssa ja Mark kuuntelee Paulin puhuessa hulluja. Paul luulee että Lucy ja Carter puukottivat häntä kun he tekivät hänelle aiemmin selkäydinpiston. Polin henkilökuntaa menee Doc Magoo'siin töiden jälkeen odottamaan uutisia Lucystä ja Carterista. Leikkauksen valmisteluhuoneessa Lucy menettää tajuntansa. Romanon ja Cordayn täytyy avata hänen rintakehänsä uudelleen.

Lucyn sydän pysähtyy. Romano ja Elizabeth yrittävät kaikkensa, mutta Lucy kuolee. Romano heittää turhautuneena tarjottimen huoneen poikki ja haluaa yrittää vielä, mutta Elizabeth tietää että on liian myöhäistä. Elizabeth sanoo kuolinajan, klo 2.56 aamulla.

Cleo on tuonut yläkertaan miehen joka tarvitsee yksinkertaisen leikkauksen joka Bentonin pitäisi tehdä, mutta tämä leikkaa yhä Carteria. Anspaugh käskee Bentonia menemään ja tämä tekee niin. On kuitenkin liian myöhäistä, Cleon täytyi tehdä toimenpide itse, Benton on vihainen. Myöhemmin Benton pyytää anteeksi, mutta Cleolla on silloin huonoja uutisia: Lucy ei selvinnyt.

Doc Magoo'sissa porukka kertoilee hauskoja tarinoita Carterista ja Lucystä kun Chuny tulee sisään. Chuny sanoo vain "Lucy" ja kaikki hiljenevät.

Carter on hereillä ja hänellä on tunto tallella jaloissaan kun Peter tarkastaa hänen vointiaan. Benton sanoo Carterille että tällä oli onnea. Carter kysyy Lucystä. Benton ei sano mitään ja Carter kysyy: "Hän on kuollut, eikö olekin?" Peter ei vieläkään sano mitään ja Carter tajuaa että Lucy on kuollut.

Alakerrassa Carol on tulossa töihin. Polilla alkaa olla kiire ja Markin on ryhdistäytyttävä ja käytävä töihin.

Kerry kävelee huoneeseen missä Lucy on. Romano on ompelemassa Lucyn rintakehää. "Minun täytyi sulkea hänen rintakehänsä", Romano sanoo. Kerry leikkaa langan Romanon puolesta. Romano sanoo "Kiitos." Kerry alkaa peitellä Lucyä ja Romano sanoo että hoitajat voivat tehdä sen. Kerry vastaa: "Tiedän", ja peittää Lucyn lakanalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti