11. kauden jaksokuvaukset

Osta Teho-osaston 11. kausi dvd:llä klikkaamalla tästä - mistään et saa halvemmalla!

225. One For The Road - Matkalla
Esitetty Suomessa: 10.2.2005 (USA 23.9.04)
Vieraileva tähti: Thandie Newton
Sarjaan saapuu Shane Westin esittämä amanuenssi Ray Barnett. Prattin, Chenin ja Elginin auto ajautuu jokeen, missä he taistelevat elämistään. Heidät tuodaan polille, missä pahiten loukkaantunut Elgin kuolee. Chenillä on luoti jalassa ja katkennut kylkiluu. Pratt menee haavan tikkaamisen aikana tajuttomaksi ja joutuu aivoleikkaukseen. Carter ja Kem sirottelevat poikansa tuhkat mereen. Carter haluaisi mennä Kemin kanssa naimisiin, mutta Kem päättää silti lähteä Chicagosta. Sam ja Alex jäävät yöksi motellille. Alex soittaa Lukalle, joka saapuu pian paikalle... Abby aloittaa erikoistumisensa Countyssä. Neelakin on palannut Countyyn, ja myöntää Abbylle ettei tiedä haluaako olla lääkäri. Lopezin perhe antaa Kerrylle Henryn huoltajuuden. He haluavat vain hoitaa Henryä Kerryn ollessa töissä.

226. Damaged - Tyttöraukka
Esitetty Suomessa: 17.2.2005 (USA 7.10.04)
Sarjaan saapuu uusi kandi nimeltä Penny. Carter kärsii unettomuudesta ja painajaisista Kemin lähdön jälkimainingeissa. Carter myöntää Lukalle kaipaavansa Kemiä, vauvaa ja elämää joka heillä olisi ollut yhdessä. Uunituore lääkäri Abby kohtaa vastustusta hoitsujen taholta ja menettää pahoin loukkaantuneen potilaan. Elvytyksen aikana hän kyselee hoitsuilta mitä tehdä. Abby hoitaa nuorta meksikolaista naista joka on siepattu seksiorjaksi. Luka pyytää Samia muuttamaan luokseen. Neela rukoilee Kerryä antamaan hänelle töitä, mutta Kerry sanoo että Neelan on parasta palata Michiganiin ennen kuin on liian myöhäistä. Neela ei edes tiedä haluaako hän olla lääkäri. Neelan vanhemmat ovat pettyneitä häneen. Carterilla on potilaana sotilas joka loukkaantui pahoin Irakissa. Hänen kasvonsa ovat pahassa kunnossa. Potilaita: homopari joka joutui brutaalin pahoinpitelyn kohteeksi; mies jota hai on purrut, hai roikkuu yhä kiinni miehen jalassa. Weaver ehdottaa uudelle apulaislääkäri Raylle (sarjan uusi vakinäyttelijä Shane West) että hänen tulisi muuttaa punk-tyyliään koska potilaat pelkäävät häntä.

227. Try Carter - Itsenäisyyspäivä
Esitetty Suomessa: 24.2.2005 (USA 14.10.04)
Carter hukuttaa itsensä työhön. Neela etsii epätoivoisesti työtä ja saa sellaisen viimein sairaalan lähistön kaupasta. Luka kannustaa Alexia tämän jalkapallo-ottelussa. Pelin jälkeen Alex sanoo Lukalle ettei tarvitse uutta isää, hänellä on Steve. Luka yrittää yhä saada Samia muuttamaan luokseen, mutta tämä lähtee kotiinsa. Abby ja Ray riitelevät. Carter sanoo Abbylle että hänen täytyy pystyä tekemään töitä Rayn kanssa. Uusi nuori kandi Urbanus on ihastunut Abbyyn. Tohtori Dubenko on uusi kirurgian ylilääkäri, hän riitelee hiukan Elizabethin kanssa. Elizabeth suostuu tekemään epäeettisen leikkauksen, elimensiirron hiv-positiiviselle potilaalle. Elizabeth sanoo että hän saattaa saada siksi potkut... Pratt on palannut töihin ja ei ole oma tehokas itsensä. Susan ja Chuck vierailevat polilla Cosmo-poikansa kanssa. Abby pyytää taas Carteria kanssaan AA-kokoukseen, mutta Carter kieltäytyy.

228. Fear - Pelko
Esitetty Suomessa: 3.3.2005 (USA 21.10.04)
Sarjaan saapuu Mädchen Amickin esittämä sosiaalityöntekijä Wendall Meade. Tämä on viimeinen jakso jossa Alex Kingston (Elizabeth Corday) esiintyi. Nainen heitti lapsensa alas kolmannen kerroksen ikkunasta pelastaakseen nämä väkivaltaiselta mieheltään. Lapsia hoidetaan polilla, yksi heistä kuolee. Paljastuu että naisen mies kuoli vuotta aiemmin ja nainen vain kuvitteli koko hyökkäyksen. Susan saa polin ylilääkärin viran ja hänelle selviää heti millaista on olla pomo. Amanuenssi Howard lopettaa polilla pakko-oireisuutensa vuoksi ja jättää polille yhden lääkärin vajauksen. Susan ei löydä ketään täyttämään paikkaa, ja menee sitten tapaamaan Neelaa... Corday on vaikeuksissa tehtyään elinsiirron HIV-positiivisten potilaiden kesken, hän on vaarassa menettää lääkärinoikeutensa. Weaver tarjoaa Elizabethille vähempiarvoista virkaa opettajana, mutta Corday päättää ottaa lopputilin ja muuttaa takaisin Englantiin.

229. An Intern's Guide to the Galaxy - Harjoittelijan opas linnunradalle
Esitetty Suomessa: 10.3.2005 (USA 4.11.04)
Ray on viettänyt yön nuoren naisrumpalin luona. Neela palaa polille työskenneltyään kaupassa sairaalan lähellä. Neelan ensimmäisenä päivänä Pratt odottaa amanuenssien: Abbyn, Rayn ja Neelan hoitavan 25 potilasta vuorojensa aikana. Pratt muuttaa potilaiden hoidon kilpailuksi, missä Ray näyttää selvästi olevan voittaja. Kiireessä hoitaa potilaita ja säilyttää johtoasema Ray tekee ison virheen lupaamalla luovuttaa potilaan elimet ennen kuin perheeltä on saatu lupa. Carter ripittää Raytä kandien edessä. Neela hoitaa nuorta miestä jolla todetaan leukemia. Neelalla on vaikeuksia kertoa huonot uutiset miehelle. Neela on epävarma itsestään ja tarkistaa kaiken kaksi kertaa. Abby käskee Neelaa lopettamaan valittamisen. Ray auttaa Abbyä saamaan HIV-lääkkeet apteekista vastoin sairaalan toimintaperiaatteita potilaalle joka harrasti suojaamatonta seksiä. Saadakseen lääkkeet Abby valehtelee saaneensa neulanpiston. Carter pyytää Wendallia kävelemään ulos kanssaan. Kandi Urbanus seurailee Abbyä. Abby kieltäytyy kun Urbanus pyytää häntä ulos.

230. Time of Death - Jäähyväisten aika
Esitetty Suomessa: 17.3.2005 (USA 11.11.04)
Vieraileva tähti: Ray Liotta
Erikoisjakso, jossa seurataan alkoholisoituneen entisen linnakundin Charlie Metcalfin (Ray Liotta) elämän viimeisiä 44 minuuttia polilla.

231. White Guy, Dark Hair - Sellaista sattuu
Esitetty Suomessa: 24.3.2005 (USA 18.11.04)
Sam ja Luka ovat muuttaneet yhteen. He hoitavat yhdessä sarjaraiskaajan uhria. Naisella on vakavat vammat eikä hän pysty puhumaan. Sam tekee vaarallisen toimenpiteen jotta nainen pystyisi antamaan tuntomerkkejä raiskaajasta. Nainen kuolee ja Luka peittelee Samin jälkiä. Kerryn puhuttelun jälkeen polin tuore ylilääkäri Susan järjestää hätäharjoituksen, jonka "potilaina" toimivat partiotytöt aiheuttavat säpinää polilla. Carter, Abby ja Wendall hoitavat nuorta tyttöä Mi-Chata joka saa lapsen. Mi-Cha väittää ettei ole synnyttänyt. Tunteellisesti tapaukseen suhtautuva Carter yrittää saada Mi-Chan hyväksymään lapsensa. Abby kertoo Wendallille Carterin lapsesta, ja pian Carter ottaa asian itsekin esille Wendallin kanssa. Vasta kun Mi-Chan veli tulee polille tämä hyväksyy lapsensa. Käy ilmi että kehitysvammainen veli on Mi-Chan lapsen isä. Kem ja Carter ovat yhä yhteydessä toisiinsa. Kem on mailannut Carterille ja lähettänyt hänelle kuvia joita Carter katsoo tietokoneella. Carter raivostuu kun joku (Morris?) on printannut kuvat kansioon.

232. A Shot In The Dark - Poliisin poika
Esitetty Suomessa: 31.3.2005 (USA 2.12.04)
Poliisia ammutaan, ja hänen 15-vuotiaalle poijalleen annetaan valta päättää hänen hoidostaan. Poika kääntyy Rayn puoleen neuvoa etsien. Ray kuitenkin lähtee yhteen konserteistaan työvuoronsa päätyttyä ja sysää pojan muille. Neela läksyttää Raytä. Abbyn hoitaman sairaan lapsen vanhemmat haluavat siirtää hänet "parempaan" sairaalaan. Luka kutsutaan Alexin kouluun Alexin jäätyä kiinni Maxim-lehden kanssa. Väsynyt Chen palaa töihin, ja Pratt näkee hänen varastavan kaliumia. Carter on kiipeilyseinällä Wendallin kanssa, ja heitä ohjaa Wendallin entinen poikaystävä.

233. 'Twas the Night - Jouluyö
Esitetty Suomessa: 7.4.2005 (USA 9.12.04)
Jakson tapahtumat sijoittuvat jouluaattoon. Sarjaan saapuu uusi vakihahmo Jake, joka on lähemmäs 30-vuotias kandi. Ollessaan sohvaostoksilla Wendallin kanssa Carter pelastaa pienen tytön tukehtumiselta. Useita kodittomia ihmisiä hoidetaan polilla. Chenin isä pyytää tytärtään tappamaan hänet. Chen ei saa ketään tuuraamaan työvuoroaan ja hän ottaa lopputilin polilta. Pratt käy hänen luonaan ja yrittää saada hänet olemaan tappamatta isäänsä, mutta Chen tekee sen kuitenkin. Chen sanoo löytäneensä isänsä kuolleena, ja Pratt allekirjoittaa kuolintodistuksen. Carter saa puhelinsoiton Kemiltä... ja suutelee pian sen jälkeen Wendallia. Sam, Luka ja Alex viettävät joulua yhdessä. Uusi kandi Jake ja Abby hoitavat miestä jolla on lupus ja perhettä joka asuu autossaan. Carter pakottaa Rayn myöhästymään lennoltaan.

Tämä on viimeinen jakso jossa Chen (Ming-Na) esiintyy.

234. Skin - Sieppaus
Esitetty Suomessa: 14.4.2005 (USA 13.1.05)
Abby ja Susan riitelevät ja Abby lähtee pois sanoen olevansa tauolla. Susan sanoo etteivät apulaislääkärit saa pitää taukoja, jolloin Abby sanoo menevänsä odottamaan ambulanssia. Abbyn ollessa ulkona tupakalla joku juoksee hänen luokseen ja sanoo että hänen veljeään ammuttiin. Kun Abby menee miehen kanssa autolle hän katsoo takapenkille. Se on tyhjä ja mies tyrkkää hänet takapenkille ja he lähtevät matkaan. Abby yrittää epätoivoisesti päästä ulos autosta. Abbyä uhataan aseella ja hän on paniikissa. Hänet uhataan tappaa ellei hän hoida haavoittunutta jengiläistä kuntoon. Susan ja muut luulevat että Abby lähti koska oli vihainen Susanille. Abby tekee parhaansa pelastaakseen jengiläisen. Kun tämä kuolee, Abby pelkää henkensä puolesta. Jengi vie kuitenkin hänet takaisin sairaalalle. Muut eivät pidä siitä millaiseksi Susan on muuttunut saatuaan ylennyksen.

235. Only Connect - Lakimies on aina lähellä
Esitetty Suomessa: 21.4.2005 (USA 20.1.05)
Weaver käskee Lukaa ja Susania opettamaan apulaislääkäreitä kommunikoimaan paremmin potilaiden kanssa. Susan käyttää päivän seuraten apulaislääkäreiden toimia, joista jotkut eivät pysty toimimaan hänen katseensa alla. Luka ja Sam riitelevät koko päivän mutta sopivat lopulta riitansa. Abby kertoo Neelalle että tämän täytyy etsiä uusi asuinpaikka. Neela päättää asua Rayn kanssa. Työskenneltyään taas päivän Lukan ohjaamana Neela tajuaa olevansa ihastunut tähän. Abby palaa töihin mutta kärsii yhä kaappauksensa jälkioireista. Abby törmää kandi Jakeen juna-asemalla ja päättää palata töihin lähdettyään pois kesken vuoronsa. Lakimies Herb Spivak palaa polille etsien asiakkaita, hän joutuu ulosheitetyksi monta kertaa ja pystyttää toimiston polin ulkopuolelle. Pahoinpidelty tyttö ei halua jättää sijaisperhettään ja mahdollisesti väkivaltaista veljeään. Kun potilas kuolee, Neela epäonnistuu huonojen uutisten kertomisessa kuolleen isoäidille, joka menee hysteeriseksi keskellä polia. Ammuskelun uhri tunnistetaan aluksi väärin.

236. The Providers - Rahoittajan ääni
Esitetty Suomessa: 28.4.2005 (USA 27.1.05)
Vieraileva tähti: Chad Lowe (tri George Henry)
Lukan ja Samin välillä on pientä kireyttä johtuen Neelan ihastuksesta Lukaan. Jake flirttailee Abbyn kanssa ja pyytää tätä ulos, Abby kieltäytyy vastahakoisesti vedoten siihen että Jake on hänen kandinsa jonka suoritusta hän joutuu arvioimaan. Polille tuodaan 16-vuotias tyttö jolla on munuaisvaurio. Munuaisen tytölle luovutti hänen isänsä. Carter uskoo että uusi lääke jota tyttö on käyttänyt epilepsiaansa on aiheuttanut vaurion. Tytön neurologi George Henry on Carterin kandi vuosien takaa ja suositteli lääkettä. Carter on vihainen koska Henry otti vastaan stipendin lääkeyhtiöltä. Tytön isä on epätoivoinen, hän oli ollut sitä mieltä että tytön pitäisi käyttää uutta lääkettä. Isä haluaa luovuttaa tyttärelleen toisenkin munuaisensa ja ampuu itsensä epätoivoissaan ambulanssioven luona. Toimittajat kyselevät Carterilta lääkekomplikaatioista ja Carter myöntää että lääke aiheutti tytön munuaisvaurion. Weaver läksyttää Carteria sillä sairaala voi menettää miljoonia Carterin lausunnon vuoksi.

237. Middleman - Kiusattu
Esitetty Suomessa: 5.5.2005 (USA 3.2.05)
Prattin tapailema nainen jättää hänet koska naisen mielestä Pratt ei ole aikuinen. Päivän aikana Pratt tulee kuitenkin siihen johtopäätökseen että hän on aikuinen, ja käy sanomassa sen naiselle. Pratt hoitaa poikaa jolla on epäilyttävä naarmu vatsassaan, ja antaa pojan lähteä ennen kuin Wendall on arvioinut tilanteen perusteellisesti. Poika tuodaan myöhemmin polille, hänet on hakattu kuoliaaksi kiusaajien toimesta. Susan taistelee työpaikkansa puolesta yrittämällä saada polille apurahoja. Luka ja Dubenko riitelevät potilaan hoidosta, lopulta käy ilmi että Luka oli oikeassa. Jake vaihtaa vuorojaan Janen kanssa jotta hän voisi deittailla Abbyä. Päivän lopuksi Jake odottaa Abbyä tämän kotiovella ja he suutelevat.

238. Just As I Am - Äiti ja tytär
Esitetty Suomessa: 12.5.2005 (USA 10.2.05)
Vieraileva tähti: Frances Fisher
Kerry kohtaa potilaan joka järkyttää häntä paljastamalla olevansa hänen biologinen äitinsä, joka antoi lapsensa adoptoitavaksi 15-vuotiaana. He viettävät aikaa kertomalla toisilleen elämäntarinansa, mutta heidän orastava suhteensa kuihtuu kun Kerry tunnustaa äidilleen -- joka on evankelinen kristitty -- olevansa lesbo. Äiti tarjoaa Kerrylle rakkautta mutta Kerry haluaa vain hyväksyntää. Syyksi Kerryn kepin käyttöön paljastuu lonkan synnynnäinen dysplasia. Jakella ja Abbylla on vaikeuksia salata suhteensa erityisesti Kerryltä.

239. Alone In A Crowd - Yksin väkijoukossa
Esitetty Suomessa: 19.5.2005 (USA 17.2.05)
Vieraileva tähti: Cynthia Nixon
Polille tuodaan Ellie, 35-vuotias kolmen lapsen äiti joka on saanut aivohalvauksen. Ellie kuulee ja ymmärtää kaiken muttei pysty puhumaan. Halvauksen syyksi paljastuu veritulppa aivoissa, mikä onnistutaan poistamaan ja Ellie toipuu ennalleen. Wendall sanoo Carterille rakastavansa tätä. Carter ei voi vastata hänen tunteisiinsa. Carterin saatua öisen puhelinsoiton Kemiltä Wendall jättää hänet. Dubenkolla ja Abbyllä on tapaaminen koskien työasioita, mutta Abby ihmettelee kun Dubenko haluaa puhua muista kuin työasioista. Morris on hakenut apulaisylilääkäriksi. Luka, Carter ja Susan haluavat Prattin hakevan virkaa, mutta Pratt ei ole kiinnostunut siitä. Luka ja Sam juttelevat lapsista. Neela ja Ray saavat selville synkän salaisuuden kun kolme näennäisesti hylättyä lasta ilmestyy polille.

240. Here and There - Kirjeitä Irakista
Esitetty Suomessa: 26.5.2005 (USA 24.2.05)
Vieraileva tähti: Sharif Atkins (Gallant)
Jaksossa seurataan Gallantia työssään Irakissa, ja kirjeitä hänen ja Neelan välillä. Jakso keskittyy pääasiassa heihin kahteen. Gallant lähettää nuoren palovammapotilaan Countyyn hoidettavaksi spesialistille.

241. Back in the World - Elämän makua
Esitetty Suomessa: 2.6.2005 (USA 24.3.05)
Vieraileva tähti: Sharif Atkins
Pratt kiinnostuu Oliviasta, joka on väkivallan vastainen asianajaja ja omistautunut asialleen. Pratt hoitaa lasta jonka oma ase laukesi hänen taskussaan. Pratt saa tietää että poika sai aseen epätavallisesta lähteestä. Gallant palaa Chicagoon Irakin sodan uhrin kanssa. Neela on yllättynyt kun hän saa tietää että Gallant kävi sairaalassa ja lähti tapaamatta häntä. Gallant ja Neela tapaavat viimein ja viettävät aikaa yhdessä. He viettävät yön yhdessä ja jäähyväiset ovat katkeransuloiset. Samille (ja Lukalle) aiheuttaa ongelmia Steven vierailu. Luka saa Frankin avustuksella selville että Steve on etsintäkuulutettu ryöstöstä. Steve haluaisi viedä Alexin mukanaan Floridaan mutta Luka saa hänet muuttamaan mielensä. Carter kertoo Susanille hänen ja Wendallin erosta ja myöntää tuntevansa olevansa eksyksissä.

242. Refusal of Care - Hoidosta kieltäytyminen
Esitetty Suomessa: 9.6.2005 (USA 21.4.05)
Carter ja Weaver ovat avaamassa HIV-klinikkaa Chicagoon. Heillä on tapaaminen arkkitehdin kanssa. Carterin säätiö vastaa kustannuksista. Carter ja Kem juttelevat puhelimessa. Carter haluaa antaa klinikalle nimen Joshua Carter Center... Kemin ja Carterin pojan mukaan. Neela, Susan ja Sam hoitavat nälkälakossa olevaa äitiä. Nainen on nälkälakossa estääkseen vankipoikansa maastakarkoituksen. Abby ja Jake naljailevat yhä toisilleen siitä mikä heidän suhteensa status on. Vanhat siskokset kerjäävät kaduilla saadakseen lisuketta sosiaaliavustuksiinsa ja joutuvat pahoinpitelyn uhriksi. Prattin ja Rayn potilaana on nainen jolla todetaan syöpä.

243. Ruby Redux - Ruby vaan
Esitetty Suomessa: 16.6.2005 (USA 28.4.05)
Vieraileva tähti: Red Buttons
Kaudelta 2 tuttu Jules Rubadoux tuodaan polille. Ruby ei halua olla tekemisissä Carterin kanssa. Hän syyttää virheellisesti tohtori Carteria vaimonsa tappamisesta kymmenen vuotta sitten. Vaikka Abby uskoo että Rubadoux on liian vanha sydämen sivuäänen korjaavaan leikkaukseen, erikoislääkärit päättävät toteuttaa leikkauksen. Carter ja Ruby juttelevat jakson lopussa. Carter myöntää Rubylle valehdelleensa tämän vaimon tilasta mutta kertoo hänelle suoraan mahdollisen leikkauksen seurauksista. Tohtori Pratt hoitaa perheväkivallan uhria ja sopii treffit potilaan juttua hoitamaan kutsutun sosiaalityöntekijän kanssa. Saapuessaan treffeille Pratt tajuaa saaneensa enemmän kuin pyysi. Sam käyttäytyy omituisesti koko päivän ja ostaa raskaustestin. Susan tasapainottelee työn ja perheen välillä. Susan hakee erikoislääkärin vakinaista virkaa. Apulaisylilääkäriksi hakeva Morris pitää valinnan tekeville erikoislääkäreille tunnin pituisen luennon. Erikoislääkärit alkavat kallistua Morrisin kannalle valintaa tehdessään.

244. You Are Here - Ristiriitoja
Esitetty Suomessa: 23.6.2005 (USA 5.5.05)
Carter saa vakinaisen viran, Susan ei. Luka löytää Samin raskaustestin ja Sam kertoo että testi oli negatiivinen. Kommunikaatio ei toimi Samin ja Lukan välillä, Samin mielestä he tarvitsevat apua. Morris on polin uusi apulaisylilääkäri, kaikkien mielipahaksi. Pratt tapaa monia lapsuudenystäviään käydessään syntymäpäiväjuhlilla. Pratt tajuaa valinneensa erilaisen polun elämässä kuin jotkut heistä. Abby menee perheristiäisiin Jaken kanssa ja on aika äimän käkenä tavatessaan hänen sukulaisiaan. Ray luulee 14-vuotiasta potilastaan huumeidenkärkkyjäksi mutta poika onkin raiskauksen uhri.

245. Carter est Amoureux - Rakastunut Pariisissa
Esitetty Suomessa: 30.6.2005 (USA 12.5.05)
Vieraileva tähti: Thandie Newton
Sam ja Luka käyvät parisuhdeterapeutilla. Terapeutin luona Sam kiehuu raivosta. Lukan mielestä Samilla ei ole mitään syytä olla onneton. Pratt ohjaa nuorta teiniä joka tekee yhdyskuntapalvelua. Carter matkustaa Pariisiin saatuaan tietää että Kemin äiti on joutunut sairaalaan. Kem esittelee komean miehen Carterille "vanhana ystävänään". Carter on mustasukkainen. Myöhemmin Carter sanoo Kemille muuttavansa Afrikkaan tämän takia. Viimeisiä amanuenssi-viikkojaan tekevät Neela, Abby ja Ray tekevät kaikki pahoja virheitä potilaidensa hoidossa. Rayn tekemä virhe johtaa potilaan kuolemaan. Jake sanoo laittavansa Countyn ykkösvaihtoehdokseen jatkopaikkaa hakiessaan, Abbyn mielestä Jaken ei pitäisi jäädä Chicagoon hänen takiaan.

246. The Show Must Go On - Läksiäiset (kauden viimeinen jakso)
Esitetty Suomessa: 7.7.2005 (USA 19.5.05)
Vieraileva tähti: Danny Glover
Morris ja Ray menevät bileisiin missä parveke romahtaa. Ray ottaa johdon käsiinsä tapahtumapaikalla ja Abby ja Neela hoitavat homman kotiin polilla. Carterille järjestetään läksiäisjuhlat. Hänen viimeinen potilaansa on pikkutyttö jonka hän auttoi maailmaan 11 vuotta sitten. Sam ja Luka etsivät Alexia kun tämä karkaa.


Osta Teho-osaston 11. kausi dvd:llä klikkaamalla tästä - mistään et saa halvemmalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti