12. kauden jaksokuvaukset

Osta Teho-osaston 12. kausi dvd:llä klikkaamalla tästä - mistään et saa halvemmalla!

247. Cañon City - Kateissa
Esitetty Suomessa: 30.3.2006 (USA 22.9.05)
Sam ja Luka ilmoittavat Alexin kadonneeksi poliisille ja epäilevät että tämä yrittää päästä isänsä luokse Coloradoon. He ovat erityisen huolissaan koska Alexilla on diabetes ja hän unohti insuliininsa. Luka ja Sam matkaavat poliisilta saamiensa tietojen perusteella ensin Iowaan ja sieltä Coloradoon. Matkatessaan he juttelevat suhteestaan ja tajuavat vähitellen että heillä on hyvin vähän yhteistä. Sam ajaa kolarin peuran kanssa, ja niinpä matkanteko jatkuu liftaten. Sam myöntää Lukalle ettei halua enää lisää lapsia. Kun Alex on löytynyt Sam kertoo hänelle totuuden ja vie hänet tapaamaan isäänsä vankilaan. Jaksossa on mukana uusi amanuenssi Marton, joka on kiva tyyppi ja haluaa miellyttää, mutta tekee huolimattomuuttaan virheitä. Neela, Ray ja Abby tekevät ensimmäiset hapuilevat vuoronsa uusien amanuenssien pomoina.

Tämä jakso on Sherry Stringfieldin (Susan) viimeinen esiintyminen sarjassa. Goran Visnjic on nyt ensimmäisenä alkuteksteissä. Alexia esittää tästä lähtien Dominic Janes.

248. Nobody's Baby - Hyljeksitty lapsi
Esitetty Suomessa: 6.4.06 (USA 29.9.05)
Vieraileva tähti: Danny Glover
Sijaisäidillä on ongelmia synnytyksessä mutta hän kieltäytyy keisarinleikkauksesta, mikä johtaa lapsen aivovaurioon. Pratt tapaa loput isänsä perheestä. Lukan yllätykseksi Sam etsii jo uutta asuntoa. Luka haluaisi jutella asiat selviksi, mutta se ei Samia kiinnosta. Jake on lähettänyt postikortin polille San Franciscosta, ja Abby poistaa sen taululta ja repii sen kappaleiksi. Abby tekee vaikean diagnoosin nuorelle pojalle jolla on harvinainen sairaus.

249. Man With No Name - Mies vailla nimeä
Esitetty Suomessa: 13.4.06 (USA 6.10.05)
Sarjaan saapuu: Kirsten Johnston (Eve Peyton)
Uusi ylihoitsu Eve aiheuttaa närää joka puolella heti ensimmäisenä päivänään. Luka ja Kerry hoitavat pahoin palanutta miestä. Abby hoitaa naista joka jäi skootterin alle rullaluistellessaan. Naisella paljastuu olevan lyijymyrkytys, joka johtuu syöpää ehkäisevistä hoidoista. Dubenko kohtelee Lukaa huonosti. Abby näkee Dubenkon syöpäosastolla. Neela yrittää päättää mitä lähettää Gallantille. Abby ottaa valokuvia Neelasta joita lähettää Irakiin. Neelalla on päällään verkkosukkahousut ja korkokengät ja suussaan tikkari. Morris yrittää nähdä mitä he puuhaavat. Potilaan sukulainen pahoinpitelee Lukaa. Sam on muuttanut pois Lukan luota. Rayllä on yövieras. Työpäivän jälkeen Abby ja Luka tapaavat baarissa. Abby vie Lukan kotiin.

250. Blame It On The Rain - Sateella sattuu
Esitetty Suomessa: 20.4.06 (USA 13.10.05)
Nainen joka on ollut koomassa kuusi vuotta herää. Nainen joka kärsii synnytysmasennuksesta on auto-onnettomuudessa vauvansa kanssa. Nainen myöntää Neelalle aiheuttaneensa onnettomuuden tahallaan, mutta kiistää sen myöhemmin kun hänen miehensä saapuu paikalle. Seksiterapeutin asiakas saa sydänkohtauksen. Syöpäleikkaukseen menossa oleva Dubenko ehdottaa Abbylle seksiä.

251. Wake Up - Järkytys
Esitetty Suomessa: 27.4.06 (USA 20.10.05)
Vieraileva tähti: Danny Glover
Sarjaan saapuu uusi vakihahmo, erikoislääkäri Victor Clemente jota esittää John Leguizamo. Kerry palkkasi Clementen tehostamaan toimintaa, ja sitä tämä todella tekee saaden kaikkien vihat niskaansa. Clemente sanoo Neelalle että tämän pitäisi harkita kirurgian erikoistumisopintoja. Luka viettää aikaa pitkästä koomasta heränneen potilaansa kanssa, joka päivän päätteeksi vaipuu uudelleen koomaan. Abby hoitaa rinnanpoistoleikkauksen läpikäynyttä naista ja päättää itsekin viimein mennä mammografiaan. Prattin isä yrittää taas tehdä sovintoa Prattin kanssa mutta se ei Prattia kiinnosta. Pratt kuitenkin myöntää Olivialle ettei hänen isänsä ole niin kamala kuin hän on aina toivonut. Pratt ja Olivia rakastelevat. Rayn bändillä on keikka, ja sen jälkeen Ray löytää itselleen seuralaisen, Zoen. Dubenko toipuu hyvää vauhtia leikkauksestaan, jota ennen Abby oli hankkinut hänelle maksullisen naisen. Kerry mainitsee että Susan on ottanut opetusviran toisesta sairaalasta.

252. Dream House - Urhoollinen potilas
Esitetty Suomessa: 4.5.06 (USA 3.11.05)
Vieraileva tähti: Danny Glover
Ray ja Zoe ovat viettäneet yön yhdessä. Gallant on tulossa vierailulle Neelan luokse 3 päivän päästä. Prattin veli tulee polille riideltyään isänsä kanssa. Sosiaalityöntekijä kutsutaan paikalle. Myöhemmin Pratt menee tapaamaan isäänsä ja syö illallista perheensä kanssa. Charlie antaa hänelle vanhoja kirjeitään, jotka todistavat että hän olisi halunnut aikanaan palata Prattin äidin luokse. Pratt ei silti pysty antamaan anteeksi menneisyyttä. Eve tarjoaa Samille ylennystä ja palkankorotusta. Ehtona on että Sam antaa Halehille potkut. Clemente, Abby ja Neela hoitavat sairasta simpanssia. Zoe tulee polille Neelan hoidettavaksi. Hän paljastuu 14-vuotiaaksi ja hänellä on klamydia. 12-vuotias poika loukkaantuu perheensä "unelmatalon" rakennustyömaalla. Poika yrittää toimia rauhantekijänä riidoissa olevien vanhempiensa välillä. Clemente saa puhelun Jodilta, jolle hän ei suostu kertomaan asuinpaikkaansa. Dubenko käskyttää polin porukkaa kotoakin käsin uusimman robotekniikan avulla.

253. The Human Shield - Ihmiskilpi
Esitetty Suomessa: 11.5.06 (USA 10.11.05)
Vieraileva tähti: John Stamos
Seksuaalirikollinen on kidnapannut 10-vuotiaan tytön tämän kotoa. Heidät löydetään ravintolasta ja seuraa ammuskelua missä tyttö loukkaantuu. Clemente ja Luka riitelevät tytön hoidosta, Clementen virhe johtaa tytön kuolemaan. Zoen isä tulee polille ja pahoinpitelee Rayn, löydettyään reseptin jonka Neela kirjoitti Zoelle. Samin ex Steve siirretään vankilaan Chicagossa. Ambulanssikuski, 4. vuoden lääkisopiskelija Gates pyytää Neelaa treffeille. Luka hakee polin ylilääkärin virkaa ja suutelee Abbyä. Gallantin loma siirretään myöhemmäksi.

254. Two Ships - Törmäys ilmassa
Esitetty Suomessa: 18.5.06 (USA 17.11.05)
Vierailevat tähdet: Sharif Atkins, John Stamos, Serena Williams
Neela tekee ambulanssiharjoittelua Gatesin kanssa. Abby ja Luka ovat viettäneet yön yhdessä. Kaksi lentokonetta törmää toisiinsa Chicagon yllä. Neela, Gates ja Pratt hoitavat ihmisiä onnettomuuspaikalla. Neela ja Gates ovat palavassa rakennuksessa sen räjähtäessä, Gates loukkaantuu. Neela pelastaa pienen pojan rakennuksesta ja tekee Gatesille leikkauksen. Neelalla on savumyrkytys. Zoe seuraa Raytä ja pitää itseään tämän tyttöystävänä Rayn vastaväitteistä välittämättä. Abby kertoo Neelalle maanneensa Lukan kanssa, mutta Neela pitää sitä vitsinä. Prattin potilas kuolee pitkästä elvytyksestä huolimatta. Clemente juttelee taas puhelimessa naisen kanssa sanoen ettei rakasta tätä ja käskee tätä palaamaan aviomiehensä luokse. Abby ja Luka päättävät pysyä ystävinä. Gallant tulee viimein lomalle.

255. I Do - Tahdon asioita
Esitetty Suomessa: 25.5.06 (USA 1.12.05)
Vieraileva tähti: Sharif Atkins
Kuvagalleria | Musiikki tässä jaksossa: Copacabana ja Can't Smile Without You/Barry Manilow, löytyvät albumilta The Ultimate Barry Manilow 2004

Neela ja Gallant menevät naimisiin. Luka valitaan polin uudeksi johtajaksi. Luka ja Abby päätyvät taas sänkyyn.

256. All About Christmas Eve - Jouluaatto
Esitetty Suomessa: 1.6.06 (USA 8.12.05)
Joulupukki-Luka jakaa lahjoja polilla ja suunnittelee joulun viettoa yhdessä Abbyn kanssa. Neela ja Gallant ovat lähdössä Jamaikalle häämatkalle. Sam käy tapaamassa Chicagon vankilaan siirrettyä Steveä. Sarjaan saapuu uusi hahmo, kirurgian apulaisylilääkäri Albright. Eve lyö potilasta ja heittää tämän virtsanäytteen tämän päälle. Eve saa potkut. Clementen entinen naisystävä Jodie saapuu ja he löytävät taas toisensa. Jodie on naimisissa ja hänen poliisimiehensä Bobby on pahoinpidellyt häntä. Haleh pitää jokavuotiset kuorokarsintansa ja valitsee Morrisin laulamaan soolon. Pratt ja Kerry yrittävät epätoivoisesti saada pelastettua pikkutytön jota ammuttiin vahingossa. Sam vie Alexin tapaamaan isäänsä. Abby kertoo Lukalle olevansa raskaana.

257. If Not Now - Vaikeita ratkaisuja
Esitetty Suomessa: 8.6.06 (USA 5.1.06)
Neelan potilaana on Weaver joka kaatui sairaalan pihalla. Weaverin krooninen lonkkavika on pahenemassa ja hän tarvitsee lonkkaproteesin. Rayn bändi on saanut levytyssopimuksen ja on lähdössä Losiin. Ray ottaa lopputilin sairaalasta, mutta saa myöhemmin potkut myös bändistä. Abby varaa ajan aborttiin mutta päättää lopulta pitää lapsen. Poliisi jututtaa Clementeä koska Jodien aviomies on ilmoittanut hänet kadonneeksi. Neela ja Luka auttavat uskovaista teiniä puntaroimaan kaikkia raskaus-vaihtoehtojaan.

258. Split Decisions - Eriäviä mielipiteitä
Esitetty Suomessa: 15.6.06 (USA 12.1.06)
Vieraileva tähti: Sharif Atkins
Clementen ollessa kadoksissa Dubenko ilmoittautuu vapaaehtoiseksi hoitamaan päivävuoron mutta ei pärjää työtaakan alla. Vanha mies tuo polille hyvin sairaan vaimonsa jonka ennuste on toivoton. Lääkärit riitelevät siitä mitä tehdä hänelle. Dubenko päättää tehdä kaiken mahdollisen kunnes teho-osaston erikoislääkäri panee sille stopin. Luka ja Abby ostavat vauvatarvikkeita. Neela saa tietää että hän on päässyt haluamaansa kirurgian koulutusohjelmaan. Neela ja Gallant käyvät tapaamassa Gallantin sotatoveria veteraanisairalaassa ja etsivät asuntoa. Gallant kertoo Neelalle haluavansa lähteä takaisin Irakiin. Rayn teini-ex Zoe tulee polille kärsien pahoinpitelyvammoista. Isä on pahoinpidellyt hänet. Ray auttaa Zoen pakoon toiseen kaupunkiin. KJ:n isää epäillään rattijuopumuksesta. Pratt ottaa itseltään verta ja antaa sen tutkittavaksi, niin KJ:n isä pääsee pälkähästä. Morris paljastaa Prattille ja treffiseuralaiselleen neljä nänniään. Vastoin Morrisin luuloa nainen ei tiedosta hätkähdä.

259. Body & Soul - Professori
Esitetty Suomessa: 22.6.06 (USA 2.2.06)
Vieraileva tähti: James Woods
Jaksossa keskitytään James Woodsin roolihahmon Nate Lennoxin tarinaan. Hän on lääkiksen professori ja tutkija. Nate sairastaa ALS-tautia ja on vieraillut vuosien aikana polilla useaan otteeseen. Tällä kertaa hänellä on erittäin paha keuhkokuume. Abby ja Luka yrittävät ymmärtää tohtori Lennoxin toiveita. Kun potilaan kunto huononee, Abby saattaa menettää rakastetun professorinsa. Tehtyään ristiriitaisen päätöksen helpottaa Naten hengittämistä Abby ja Fran (vieraileva tähti Ally Walker) miettivät tekivätkö he oikean valinnan.

260. Quintessence of Dust - Katkera päivä
Esitetty Suomessa: 29.6.06 (USA 9.2.06)
Vieraileva tähti: Noah Wyle
Polille tuodaan vanha koditon mies joka on hakattu. Hän ja Ray löytävät yhteyden koska kumpikin rakastaa musiikkia. Miehen etääntynyt tytär haluaa tehdä sovinnon. Pratt laitetaan kaupattavaksi hyväntekeväisyyshuutokauppaan, ja moni nainen tarjoaa Prattista. Kaikkien yllätykseksi huudon voittaa mies, joka kuitenkin huusi naispuolisen ystävänsä puolesta. Clementellä ja Jodiella on hauskaa seksin ja huumeiden merkeissä, kunnes Jodien aviomies Bobby tulee Chicagoon. Kun Jodie uhkaa avioerolla Bobby ottaa asiat omiin käsiinsä. Jodieta ammutaan pahasti, ja Clementeäkin olkapäähän. Neela suorittaa Jodielle munuaisleikkauksen. Kaikki ajattelevat että Clemente ampui Jodieta. Jodien tila on vakava, ja poliisi kuulustelee Clementeä. Morris ja Albright riitelevät koko päivän potilaiden hoidosta. Morris tajuaa Abbyn olevan raskaana ja Abby tajuaa että Morris tykkää Albrightista. Luka kertoo Abbyn raskaudesta Samille ja Abby soittaa äidilleen.

261. Darfur
Esitetty Suomessa: 6.7.06 (USA 2.3.06)
Vieraileva tähti: Noah Wyle
Abbyn raskaus on polilla kaikkien tiedossa. Carter on Sudanissa ja hoitaa raiskattua naista. Tohtori Dakarai neuvoo Carteria olemaan kertomatta naisen aviomiehelle sillä mies saattaisi torjua naisen. Carter ei kerro miehelle mutta mies näkee vaimonsa ja tajuaa reidessä olevien haavojen merkitsevän raiskausta. Mies lähtee kostamaan vaimonsa raiskanneelle sotilasjoukolle, Carter ja Dakarai lähtevät miehen perään vaarantaen omatkin henkensä. Mies ammutaan ja hän kuolee. Dakarai kärsii kroonisesta sairaudesta. Jodie on teho-osastolla, Clementeä syytetään hänen ampumisestaan. Clemente sanoo että Jodien aviomies teki sen. Poliisit ovat sitä mieltä että Clemente teki sen. Jodie herää koomasta, ja kertoo poliiseille Bobbyn syyllisyydestä. Luka ja Abby keskustelevat vauvannimistä. Pratt ja Neela työskentelevät nopeasti pelastaakseen 14-vuotiaan auto-onnettomuuden uhrin. Pratt on raivoissaan kun hän saa tietää että KJ:n isä ajoi teinin päälle ja käskee tämän ilmiantamaan itsensä.

262. Out On A Limb - Vaikeita valintoja
Esitetty Suomessa: 13.7.06 (USA 16.3.06)
Sam hoitaa pyörtymisestä kärsinyttä rikasta ja kroonisesti sairasta potilasta nimeltään Richard Elliot (Armand Assante). Sam saa häneltä kiehtovan työtarjouksen. Elliot haluaa Samista yksityishoitajansa, ja että Sam ja Alex asuisivat hänen kartanossaan. Kerryn lonkkaleikkauksen päivämäärä sovitaan, mutta hän peruu ajan jatkuvasti. Juteltuaan Abbyn kanssa Kerry menee viimein leikkaukseen. Neela menee armeijapuolisoiden klubin tapaamiseen ja kerrottuaan mielipiteitään sodasta hän joutuu epämiellyttävään keskusteluun. Abby näyttää Kerrylle ultrakuvaa vauvasta ja tuntee vauvan potkun ensimmäistä kertaa. Abby diagnisoi parilla teinitytöllä erittäin tarttuvan ja vakavan taudin (toinen tytöistä kuolee ja toinen joutuu teholle), ja kaikkien polin työntekijöiden on otettava rokote sitä vastaan. Abby pelkää siksi vauvansa puolesta. Kovac yrittää hälventää Abbyn pelkoja. Pratt kertoo Lukalle tekosistaan, ja Luka määrää hänet 5 päivän palkattomalle lomalle.

263. Lost in America - Amerikkalainen unelma
Esitetty Suomessa: 20.7.06 (USA 23.3.06)
Clemente palaa töihin. Ray hoitaa itsetuhoista miestä joka väittää nielleensä pullollisen pillereitä. Vain jotta hänen ei tarvitsisi mennä ystävänsä häihin -- hän on rakastunut morsiameen. Turkkilais-amerikkalaisen perheen tytärtä on puukotettu kaulaan. Abby ja Luka yrittävät epätoivoisesti pitää tytön elossa odottaessaan kirurgia. Kun tytön tila alkaa huonontua Clemente päättää yrittää vaarallista toimenpidettä pelastaakseen hänet. Tyttö kuolee ja puukottajaksi paljastuu hänen veljensä. Morris oli kerran nimetön spermanluovuttaja, ja nyt neljä hänen biologista lastaan (iältään 9-14) tulevat polille etsimään häntä. Morris on innoissaan. Luka haluaa että vauva kastetaan, Abby ei, mutta suostuu sitten. Neela on lääketieteellisessä konferenssissa Dubenkon kanssa, ja pyörtyy sen jälkeen kun eläinten oikeuksien puolustajat alkavat heittää tavaroita hänen puheensa aikana. Neela haluaa muuttaa pois Rayn luota. Sam päättää ottaa osa-aikaisen työn Elliotin luona.

264. Strange Bedfellows - Oudot petikaverit
Esitetty Suomessa: 27.7.06 (USA 30.3.06)
Neela saa vieraita Gallantin vanhemmista (vierailevat tähdet Ernie Hudson ja Sheryl Lee Ralph). Isä on eversti ja entinen lääkintämies. Gallantin vanhemmat ovat eroamassa. Morris saa työtarjouksen lääkeyhtiöltä. Sam ja Alex ovat muuttaneet Elliotin kartanoon. Kaikki ei ole sitä miltä näyttää kun poliisi tuo polille kaksi teiniä jotka olivat auto-onnettomuudessa. Abby ja Morris yrittävät saada selville mikä tajutonta tyttöä vaivaa poliisin yrittäessä kuulustella toista teiniä, joka paljastuu kuuroksi. Luka kertoo Abbylle aikovansa lähteä Afrikkaan auttamaan Carteria, mutta tajutessaan ettei Abby pidä ajatuksesta hän päättää lähettää Prattin sijastaan. Olivian ja Prattin juttu päättyy Prattin maattua toisen naisen kanssa. Neela muuttaa Abbyn asuntoon.

265. No Place To Hide - Tohtori Pratt, oletan
Esitetty Suomessa: 3.8.06 (USA 27.4.06)
Vieraileva tähti: Noah Wyle
Bobby uhkailee Clementeä postikorteilla ja puheluilla. Clemente on pelokas ja kärsii unettomuudesta. Vanki Steve, Samin ex, tuodaan polille. Kaikki lääkärit Neelaa lukuunottamatta olettavat hänen teeskentelevän. Paljastuu että Steven umpisuoli on puhjennut. Abby hoitaa 12-vuotiasta tyttöä ja tämän isoäitiä (vieraileva tähti Diane Ladd). Isoäidillä on dementia, eikä Abby tiedä pitäisikö tyttö sijoittaa sijaisperheeseen. Tunteet käyvät kuumina kun Morris ja Albright riitelevät potilaasta. Morris on oikeassa eikä potilas tarvitsekaan leikkausta. Albright suutelee Morrisia. Kerry on päässyt eroon kepistään. Pratt suuntaa Afrikkaan auttamaan Carteria ja tajuaa pian miten vaikeaa elämä tulee olemaan. Carter saa kuulla uutiset Lukasta ja Abbystä.

266. There Are No Angels Here - Enkeleitä, onko heitä?
Esitetty Suomessa: 10.8.06 (USA 4.5.06)
Vieraileva tähti: Noah Wyle
Carter ja Pratt ovat Darfurissa. Sheikki ja hänen raskaana oleva vaimonsa tulevat Ramalahin leiriin hakemaan hoitoa. Carter ja Dakarai (Eamonn Walker) hoitavat miehen ampumishaavaa, mutta pian heidät keskeytetään poliisien toimesta jotka haluavat pidättää miehen. Carter hoitaa vaimon synnytystä, äiti kärsii komplikaatioista. Pratt ja Dakarai ovat pakotettuja tekemään matkan sairaalaan El Fashirissa vaikka riskinä on joutua Janjaweedin militanttiryhmän pysäyttämäksi. Debbie (Mary McCormack) yrittää saada tohtori Dakarain hakemaan kunnon hoitoa sairauteensa.

267. The Gallant Hero & the Tragic Victor - Huonoja uutisia
Esitetty Suomessa: 17.8.06 (USA 11.5.06)
Vieraileva tähti: Sharif Atkins
Kuvagalleria |

Gallant kuolee Irakissa auton räjähdyksessä. Morris ja Albright ovat viettäneet yön yhdessä, Morris on innoissaan. Dubenko kertoo Neelalle että tämä on saanut paikan kirurgian erikoistumisohjelmasta. Armeijan edustajat kertovat Neelalle Gallantin kuolemasta. Kaikki polilla ovat järkyttyneitä uutisesta. Ray yrittää lohduttaa Neelaa mutta tämä käskee Raytä jättämään hänet rauhaan. Pratt on palannut Afrikasta ja hoitaa pahoinpideltyjä poikia ja heidän isäänsä. Clementen outo käytös saa Lukan epäilemään että tämä on huumeissa. Kahvinhakumatkalla Clemente on jäädä taksin alle ja rupeaa riehumaan. Clemente tuodaan polille hoitoon paareihin sidottuna. Sam ja Abby joutuvat antamaan hänelle rauhoittavaa. Clemente määrätään kolmen päivän pakkohoitoon psykiatriselle. Illalla yksin kotona Neela katsoo Gallantin hänelle tekemän videon ja puhkeaa viimein itkuun.

268. 21 Guns - Kunnialaukaukset (kauden viimeinen jakso)
Esitetty Suomessa: 24.8.06 (USA 18.5.06)
Kuvagalleria | Video: Jakson loppu
Musiikki jakson lopussa: Open Your Eyes/Snow Patrol albumilta Eyes Open

Luka kosii Abbyä, Abbyn vastaus on hiljaisuus. Neela ei halua mennä Gallantin hautajaisiin, mutta Pratt saa hänet suostuteltua. Pratt on Neelan lisäksi ainoa polilta joka on läsnä. Hautajaisissa Neela sanoo suorat sanat Gallantin isälle. Kerry tapaa Anspaugh'n koskien tapaus Clementeä. Koska Luka on polin johtaja, hän on joutumassa vaikeuksiin Clementen vuoksi. Jerry viettää aikaa pikkupotilaan, mansikkapoika-Timmyn kanssa. Ensihoitajaksi opiskeleva Mary Warner viettää päivän polilla harjoitellen. Steve ja hänen vankikaverinsa Rafe tuodaan polille heidän tapeltuaan vankilassa. On Morrisin viimeinen työpäivä, ja hän tekee itselleen jäähyväisnauhaa. Steve ja Rafe ovat suunnitelleet paon polilta, Mary on mukana juonessa. Lukan työntäessä nokkansa väärään paikkaan Mary antaa hänelle halvaannuttavaa ainetta. Sam joutuu intuboimaan Lukan pitääkseen hänet hengissä. Sam pakotetaan auttamaan vangit ulos polilta. Viime hetkellä hän kutsuu Abbyä Abigailiksi ja Abby tajuaa jonkin olevan vialla. Seuraa ammuskelu vankien ja poliisien välillä keskellä polia. Abby kaatuu pahasti vatsa edellä ja saa haavan päähänsä. Jerry suojelee Timmyä kaaoksessa ja häntä ammutaan rintaan. Steve ja hänen ystävänsä ottavat Alexin ja Samin panttivangeiksi ja pakenevat pakettiautolla. Kausi päättyy kohtaukseen jossa sänkyyn sidottu Luka katsoo voimattomana kuinka Abby alkaa vuotaa verta ja menee tajuttomaksi.


Osta Teho-osaston 12. kausi dvd:llä klikkaamalla tästä - mistään et saa halvemmalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti