14. kauden jaksokuvaukset

Osta Teho-osaston 14. kausi dvd:llä klikkaamalla tästä - mistään et saa halvemmalla!

Kauden 14 kuvagalleria

14.1 The War Comes Home - Sota tulee kotiin
Esityspäivä Suomessa: 27.3.08 (USA 27.9.07)
Rauhanprotesti muuttuu suuronnettomuudeksi, ja Neela on yksi uhreista. Neela loukkaantuu pahoin ja tarvitsee hätäleikkauksen.

14.2 In A Different Light - Tulehtunut ilmapiiri
Esityspäivä Suomessa: 3.4.08 (USA 4.10.07)
Pratt valittaa Anspaugh'lle Morettista ja ehdottaa itseään polin pomoksi. Abby yrittää saada passia Joelle, oletettavasti päästäkseen Kroatiaan. Polille tuodaan pahoin auto-onnettomuudessa loukkaantunut 16-vuotias poika. Mukana on hänen raskaanaoleva 25-vuotias tyttöystävänsä. Pojan äiti haluaa naisen vankilaan poikansa hyväksikäytöstä. Poika kuolee. Sam on nyt brunette. Moretti on tehnyt paljon muutoksia polin käytäntöihin. Moretti on passittanut Gatesin töihin teho-osastolle. Tehon pomo ei tykkää Gatesista. Gates ystävystyy vakavasti sairaan pojan kanssa. Neela pääsee kotiin sairaalasta ja muuttaa Abbyn luokse. Pratt ja Morris tyhjentävät Rayn kaapin ja suunnittelevat matkaa tämän luokse Baton Rougeen. Hope on lähdössä tekemään vapaaehtoistyötä puoleksi vuodeksi. Morris pelkää siksi heidän suhteensa puolesta. Abby hoitaa miestä jonka vatsatauti paljastuukin ampumahaavaksi.

14.3 Officer Down - Ampumahaavoja
Esityspäivä Suomessa: 10.4.08 (USA 11.10.07)
Jerry on muuttanut Alaskaan (hei Teoria miehistä!). Samilla on poliisipoikaystävä. Sarah on karannut isovanhempiensa luota Gatesin luokse. Polille tuodaan kaksi ammuttua poliisiharjoittelijaa, joista toinen kuolee. Pratt hoitaa nuorta painijapoikaa, jonka vatsatauti paljastuu haimatulehdukseksi ja bulimiaksi. Gates onnistuu saamaan edellisen jakson pojan tutkimukseen. Neela on Joen lapsenvahtina ja joogaa Dubenkon kanssa. Neela ja Dubenko juttelevat suudelmastaan häissä. Joe ottaa ensiaskeleensa. Morris saa tiedon isänsä kuolemasta.

14.4 Gravity - Vastoinkäymisiä
Esityspäivä Suomessa: 17.4.08 (USA 18.10.07)
Joe putoaa kiipeilytelineestä ja loukkaa päänsä. Tutkimusten jälkeen selviää että Joe on kunnossa, mutta Abby on järkyttynyt ja ajaa melkein kolarin. Abbyllä on ikävä Lukaa ja hän avaa rankan päivän päätteeksi viinipullon. Neela palaa töihin. Ray on lähettänyt Neelalle kirjeen. Katey vihaa Neelaa. Javier on uusi vastaanottoapulainen, hän on homo. Chaz on ensihoitajana ja joutuu tappeluun Prattin yrittäessä auttaa häntä. Morris ja Hope ovat yhä yhdessä. Gates yllättää sairaan pojan viemällä tämän baseball-otteluun.

14.5 Under the Influence - Alkoholia veressä
Esityspäivä Suomessa: 24.4.08 (USA 25.10.07)
Vieraileva tähti: Goran Visnjic
Sarjaan saapuu sairaalapastori Julia Dupree jota esittää Reiko Aylesworth (tuttu sarjasta 24). Julia kiehtoo Gatesia. Abbyllä on krapula. Luka on edelleen Kroatiassa ja soittaa Abbylle kun hänen isänsä taloon ollaan laittamassa ramppia tämän pyörätuolia varten. Morrisin on vaikea vastustaa muita naisia Hopen ollessa poissa. Morris ja Hope harrastavat puhelinseksiä. Moretti määrää Gatesin takaisin töihin ensiapuun. Neela saa amanuenssin opetettavakseen.

14.6 The Test - Koetus
Esityspäivä Suomessa: 1.5.08 (USA 1.11.07)
Morettin 21-vuotias oudolta vaikuttava poika on mukana jaksossa. Poli saa uuden erikoislääkärin jota esittää Kari Matchett.

14.7 Blackout - Sähkökatko
Esityspäivä Suomessa: 8.5.08 (USA 8.11.07)
Morris ja Hope ovat eronneet. Abby eksyy Morettin sänkyyn.

14.8 Coming Home - Kotiinpaluu
Esityspäivä Suomessa: 15.5.08 (USA 15.11.07)
Luka palaa kotiin. Lukan veli Niko on hänen mukanaan. Gates ja Julia sekstaavat. Sarah yritetään raiskata. Sarah muuttaa Gatesin luokse. Moretti joutuu lähtemään seonneen poikansa luokse.

14.9 Skye's the Limit - Pitkän illan ikävä
Esityspäivä Suomessa: 22.5.08 (USA 29.11.07)
Skyestä tehdään polin uusi vt. johtaja, Moretti ei ole enää maisemissa. Pratt ei tykkää siitä ettei vieläkään päässyt pomoksi. Abby ja Luka riitelevät. Abby ei pidä siitä että Niko asuu heidän luonaan. Abby menee vanhaan asuntoonsa juomaan viinaa. Lukan isä on kuollut.

14.10 300 Patients - 300 potilasta
Esityspäivä Suomessa: 29.5.08 (USA 6.12.07)
Sarjan 300:s jakso. Luka, Abby ja Joe ovat lähdössä Kroatiaan Lukan isän hautajaisiin. Neela saa Abbyn kiinni juomisesta ja riita seuraa. Joulukuvaelman harjoituksissa kameli puree Dubenkoa. Sam tekee töitä lentohoitsuna. Abby kertoo Lukalle juomisestaan, ja sanoo menevänsä hoitoon Lukan ja Joen mennessä Kroatiaan. Frank, Gates, Pratt ja Morris ovat lyöneet vetoa siitä tuleeko 300 potilasta täyteen siinä työvuorossa. Morrisin mielestä kyllä, muiden ei. Morris voittaa vedon tehtyään Frankista 300:nnen potilaan lyömällä tätä sormille kirjalla.

14.11 Status Quo - Vakaa tilanne
Esityspäivä Suomessa: 5.6.08 (USA 3.1.08)
Vieraileva tähti: Gloria Reuben (Jeanie Boulet)
Jeanie Boulet ja hänen poikansa Carlos ovat mukana jaksossa. Carlosin hiv on ehkä muuttunut aidsiksi. Neelan serkku Jaspreet yllättää Neelan saapumalla Chicagoon. Hän lähti kotoa välttääkseen järjestetyn avioliiton vanhemman ja ruman lääkärimiehen kanssa. Pratt tapaa Anspaugh'n koska haluaa polin pomoksi. Anspaugh'n mielestä Prattilla ei ole tarvittavaa kokemusta. Pratt harkitsee paluuta Northwesterniin. Abby on ollut kaksi viikkoa palkattomalla lomalla.

14.12 Believe the Unseen - Näkymätön voima
Esityspäivä Suomessa: 12.6.08 (USA 10.1.08)
Abby on ollut vieroitusklinikalla ja palaa töihin. Kaikki luulevat hänen olleen Kroatiassa. Abby pyytää lisää lomaa voidakseen mennä Kroatiaan. Abby kertoo työtovereilleen totuuden alkoholismistaan. Jaspreet on viettänyt yön Haroldin kanssa. Hänen lähdettyään pois Chicagosta paljastuu että hän on ollut myös Morrisin kanssa.

14.13 Atonement - Hyvitys
Esityspäivä Suomessa: 19.6.08 (USA 17.1.08)
Neela ja Morris ovat mukana pelaamassa jääkiekko-ottelussa, Neela on maalivahtina. Sam ja Gates menevät työvuoron jälkeen drinkeille Ikesiin ja flirttailevat. Pratt ja Bettina etsivät asuntoa. Prattia häiritsee kun välittäjä luulee heitä aviopariksi.

14.14 Owner of a Broken Heart - Sydän karrella
Esityspäivä Suomessa: 26.6.08 (USA 10.4.08)
Naistenmies Brenner aloittaa työt polilla, ja ärsyttää heti Prattia. Abby lähtee Kroatiaan ja miettii pitäisikö hänen kertoa Lukalle hairahduksestaan Morettin kanssa. Abbyn saapuessa perille Luka odottaa häntä lentokentällä. Morris haluaa epätoivoisesti saada julkaisun ja pyytää Prattia iskemään itseään lamauttimella. Mutta toimintahäiriön vuoksi Morris saa liian pitkän iskun. Herättyään hän tosin on vain iloinen siitä että sai hyvää materiaalia julkaisuunsa. Julia on ottanut lopputilin ja häipynyt muille maille. Gates ja Sam sekstailevat sairaalassa.

14.15 ...As the Day She Was Born - Syntymäasussa
Esityspäivä Suomessa: 3.7.08 (USA 17.4.08)
Neelan syntymäpäivä on vaikea ja pitkä. Harold päättää jättää kirurgian sikseen. Bettina on sairas, hänellä on mahdollisesti suolistosyöpä. Gatesilla on potilaana Sarahin ukki. Gates lähettää Samille ruusuja. Frankin tietokoneella on kuva Lukasta, Abbystä ja Joesta Kroatiassa.

14.16 Truth Will Out - Totuuden hetkiä
Esityspäivä Suomessa: 10.7.08 (USA 24.4.08)
Abby ja Luka ovat taas Chicagossa. Erikoislääkärin virka on haussa, mutta Abby siirsi työhaastatteluaan. Luka saa työn saattohoitokodista ja kertoo Abbylle muuttavansa muualle. Brenner paljastuu Anspaugh'n sukulaiseksi.

14.17 Under Pressure - Paineen alaisena
Esityspäivä Suomessa: 17.7.08 (USA 1.5.08)
Sam ja Gates suutelevat sairaalan portaikossa. Morris törmää paikalle säikäyttäen heidät, mutta sanoo jo tietävänsä heistä. Luka on muuttanut pois Abbyn luota. Abby kertoo Neelalle että Luka tarvitsi paljon tilaa ja Abby yrittää olla sekoamatta. Abby haki erikoislääkärin paikkaa ja odottaa uutisia siitä. Pratt tietää Abbyn olevan yksi viidestä ehdokkaasta. Sairaala evakuoidaan panttivankidraaman vuoksi. Neela, Morris ja Gates ovat panttivankeina. Juuri kun panttivangit ottanut mies on antautumassa poliisin tarkka-ampuja ampuu hänet. Pratt käy toisessa sairaalassa katsomassa Bettinaa joka odottaa leikkaustaan eikä ole iloinen Prattin näkemisestä. Myöhemmin Pratt tapaa Bettinan isän odotushuoneessa joka antaa hänen tavata Bettinan leikkauksen jälkeen.

14.18 Tandem Repeats - Ratkaisun hetki
Esityspäivä Suomessa: 24.7.08 (USA 8.5.08)
Jakso tapahtuu muutama päivä edellisen jälkeen. Koko henkilökunta joutuu käymään psykiatrilla panttivankitilanteen vuoksi. Morris väittää psykiatrille olevansa kunnossa ja lähtee pois äkkiä. Myöhemmin Morris näkee kuinka polin luodeista rikkimenneitä ikkunoita korjataan ja vaikuttaa ahdistuneelta. Jakson loppupuolella Morris palaa psykiatrin luokse. Turvamies on nähnyt turvakameroista pariskunnan harrastamassa seksiä ympäri sairaalaa ja on tehnyt DVD:n videoista. Sam tulee paikalle Morrisin ja Frankin katsoessa DVD:tä ja tunnistaa itsensä ja Gatesin. Sam kertoo asiasta Gatesille. Kukaan muu ei ole vielä tunnistanut heitä. Gates yrittää varastaa DVD:n mutta varastaa väärän. Niinpä seksi-DVD näytetään Morrisin pitämässä polin kokouksessa. Sam ja Gates ovat paikalla, ja ovat häpeissään kun muut tunnistavat heidät. Mutta eipä se heitä hidasta. Jakson lopussa Gates muistaa pistää takkinsa kameran päälle. Pratt tuo Betinan kotiin leikkauksen jälkeen. Morris ja Pratt jakavat hiljaisen hetken ulkona. Pratt kertoo Morrisille että Betina on kunnossa mutta paksusuoliavanne on iso juttu. Morris kunnioittaa sitä että Pratt palasi Bettinan luokse. Pratt sanoo sen olevan pelottavaa mutta hän ei pelkää olla peloissaan. Jakson alussa Abby on hereillä ennen kellon soittoa ja huomaa tyhjän sängynpuoliskon. Abby soittaa Lukalle ja pyytää tätä päivälliselle mutta Lukalle ei käy. Abby menee työhaastatteluun toiseen sairaalaan. Abby on sanonut heille ottavansa työn.

14.19 The Chicago Way - Chicagon tyyliin
Esityspäivä Suomessa: 31.7.08 (USA 15.5.08)
Kauden päätösjakso. Moretti palaa. Abby ei ole iloinen jälleennäkemisestä. Abby pyytää Morettia jättämään hänet rauhaan, Abbyn avioliitto on ohi. Abby sanoo Morettille ettei tällä ole mitään syytä olla pahoillaan. Moretti vain auttoi Abbyä tuhoamaan elämänsä hiukan nopeammin. Moretti menee tapaamaan Lukaa, Luka ei halua puhua hänen kanssaan. Moretti ei anna periksi. Hän toivoo että Luka ja Abby eivät tee samaa virhettä kuin hän ja hänen vaimonsa eli eroa. Luka lyö Morettia. Abby ja Luka tekevät sovinnon, ja päättävät aloittaa uudelleen alusta jossain muualla kuin Chicagossa. Pratt katselee kihlasormuksia. Dubenko ottaa lopputilin. Neela ja Brenner päätyvät sekstailemaan. Prattin potilas on todistajansuojeluohjelmassa mutta on rikkonut sääntöjä käydäkseen äitinsä hautajaisissa. Ambulanssi räjähtää Abbyn kulkiessa sen ohi. Pratt tai Sam on räjähtäneessä ambulanssissa.


Osta Teho-osaston 14. kausi dvd:llä klikkaamalla tästä - mistään et saa halvemmalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti